Телото на Северина во бикини не е тоа што беше

Северина на големо ја гази петтата деценија, но на својот изглед посветува големо внимание. Затоа и сеуште изгледа витко и убаво.

Но на последната фотографија која ја постави на социјалните мрежи, би можело да се каже дека гравитацијата си го прави своето.

Day Off 🍿 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on