Тешки моменти за Милица – Пејачката се здоби со повреда на градите

Популарната пејачка на Гранд Милица Тодоровиќ која плени со својата појава каде и да отиде е главниот шегобиец во секоја емисија.

Убавата пејачка признала дека има голем страв од петарди, откако на еден настап се здобила со повреда на градите.

Таа заедно со неколку свои колеги настапувала во Беране, а луѓето во публика започнале да се забавуваат со пиротехника.

-„Пејам и петардите ми поминуваат покрај главата, сега кога ќе чујам сличен звук се ежам. Имам фобија од нив. Не бевме заградени, буквално народот беше покрај нас. Бевме прекриени со петарди. Една ми падна на градите и тоа не мала, туку навистина голема, а една во чизми, ногата ми беше цела вкочанета.“ – открила Милица

Scroll to Top