Тоа што Иван и го кажа на сопругата Јелена, е фантазија за секоја жена

Иван Босилјчиќ ја покажа својата романтична страна и сликовито опиша колку ја сака својата сопруга.

Актерот Иван Бисилјчиќ, кој е шест години во брак со пејачката Јелена Томашевиќ, уште еднаш покажа колку е заљубен во својата сопруга.

Тој, докажа дека е голем романтик, а неговите зборови веројатно би посакале да ги слушне секоја жена.

 

Foto: Telegraf

„Привилегија е да се најде таква жена како што е Јелена. Свесен сум за тоа. Постојат толку луѓе кои се мимоишли, а кога веќе сте имале среќа да ги сретнете, и засакате, не смеете тоа да го прокоцкате. Ако веќе сте го добиле тој дар од Бога, нормално е да го чувам и почитувам“, изјави Босилјчиќ.

Foto:  Željka Dimić/ Dunja Dupsaj
Scroll to Top