Тони Бијелиќ со реакција по информацијата дека ја молел Драгана Мирковиќ да се смират

Нивната врска по разводот со месеци ја заинтригира домашната јавност, па се појавија информации дека „бизнисменот ја моли пејачката да се смират“, на што тој веднаш реагираше.

„Лага“ – напиша бизнисменот, по вестите дека ја молел пејачката да се смират, пренесуваат тамошните медиуми.

Тие потсетуваат, дека Драгана неодамна, по пристигнувањето во Белград, откри дека „никогаш не се чувствува подобро и посилно“ и дека „го сака своето ново јас“.

– Ми се допаѓа ова прашање. Секогаш велам дека ја имам најдобрата публика на светот. Ова сум јас сега, многу посилна отколку што мислев дека можам да бидам и свесна сум за себе. Го сакам ова ново јас, да бидам искрена…. Тоа е поради публиката, која секогаш е крајно свесна за тоа која сум јас, многу повеќе од себе. Поради публиката многупати сум надминала бројни неволји. Секогаш сум насмеана и весела, сакам да имам луѓе околу мене, – вели Драгана за „ГрандОнлајн“.

Scroll to Top