Турскиот актер Бариш Ардуч меѓу сопругата и бившата девојка

Турскиот актер Бариш Ардуч, почнува со снимање на нова серија, за која се очекува да има популарност, како „Изнајмена љубов“ со која ј стекна својата популарност. Станува збор за серијата „Опсесија“ која ја режира Тукан Дерја. Деновие почнаа да се бираат локации за снимање во Кападокија, а подготовките за серијата се во тек.

Станува збор за приказната за Бабур, кој е оженет и има ќерка, но ќе помине низ тешко искушение меѓу сопругата и неговата поранешна девојка која од никаде ќе му се појави и ќе му го сврти животот наопаку. Сè уште не се знае која ќе биде партнерка во серијата, но фановите се надеваат дека која и да ја изберат во најава е одлична серија.

Приватно, Бариш е во брак со актерката и сценаристка Гупсе Озај, со која имаат ќерка. Летово тие го минаа во Бодрум, во познатото одмаралиште Чешме.

Scroll to Top