Вака изгледа најстарата ќерка на Аца Лукас

Во јавноста малку е познато дека фолк ѕвездата Аца Лукас има три деца од претходните врски, а најстарата Миљана Вуксановиќ го гради својот живот сама, без оглед што татко и е еден од најпознатите пејачи на српската сцена.

Иако има 26 години таа не живее луксузен живот како што тоа го прават нејзините врсници чии родители се јавни личности. Не вози скап автомобил, не живее во луксузен стан, не троши многу пари на скапа облека, туку живее како целиот нормален свет.

aca2

Таа е професионален шминкер, работи во Гранд телевизија, каде не ретко го шминка токму својот татко Аца Лукас.

aca3

Таа очигледно несака да живее на сметка на славата на Аца Лукас, туку сама заработува, на што тој е многу горд. Со оглед на тоа тоа дека пет години работи во Гранд, сигурно добро и оди, а и пејачите ја фалат дека е одлична шминкерка.