(ВИДЕ) „ГЛЕДАЈ СЕГА“ – Рада збесна од љубомора во живо поради секси сцените на дечко и со манекенката во спотот

Позната е како искрена личност, а Рада и овој пат беше целосно природна, и без натегања одговараше на новиот спот на дечкото Харис Берковиќ.

По неколку пропаднати врски, Рада Манојловиќ, конечно ја пронајде среќата во љубовта со девет години помладиот Харис Берковиќ. Колку и двајцата добро се согласуваат, покажаа и пред камерата на српски Телеграф.

Но, со појавувањето во емисијата на Огњен Амиџиќ, Рада го покажа и она што досега никогаш претходно не го покажа, а тоа е љубомората кога се во прашање жените во близина на нејзиниот дечко. Имено, кога Амиџиќ го пушти новиот спот, во кој се појавува манекенката Сунчица Травиќ, Рада прилично бурно одреагира, повеќе поради провокативните сцени кои ги имаа Харис и Сунчица.

„Сега влегоа во собата, гледај сега…“ изјави Рада на Огњен Амиџиќ.

Погледнете ја и хит реакцијата на Рада.

 

Pogledajte i intervju Rade Manojlović i Harisa Berkovića za Telegraf:

Scroll to Top