(ВИДЕО) Александра дојде во емисија без градник и гаќички – Кога стана сите се препотија

Поранешната натпреварувачка во „Парови“, се облече баш провокативно за емисијата „Запознајте ги Паровите“, каде гостуваше со дечко и Давид Драгојевиќ.Таа со него дојде во исклучително провокативно издание. Поранешната натпреварувачка во „Парови“, облече зелено фустанче, но, под него немаше ни градник, па ни гаќички.

Водителката Јована ја замоли Александра да стане и да позира, што и го направи тоа.

Александра беше добро расположена, и очигледно воопшто не и сметаше тоа што на себе немаше долен веш.

Погледнете ја снимката, на чиј почеток Александра станува и јасно покажува дека пдо него нема ништо:

 

Scroll to Top