(Видео) Александра Пријовиќ ја крена на нозе фамилија Ѓоковиќ за раѓањето на бебето

Во семејството Ѓоковиќ се славело до сабајле за новиот член. Ѓорѓе и Сашка Ѓоковиќ станаа родители, им се роди нивното прво дете, синот Александар.

Семејството Ѓоковиќ веднаш организиранло журка за да прослават.

Журката била во семејната викендица во Рума, со најблиските пријатели на смејството Ѓоковиќ. На социјаните мрежи се појавија видеа од забавата на која спрскиот тенисер Ѓоковиќ со раскопчана кошува ја пее песната „Јутро је“.

Гостите во викендицата ги забавувала пејачката Александра Пријовиќ, која со своите хитови направила  журка за паметење. Покрај Пријовиќ, пеела и пејачката Марија Микиќ.

 

View this post on Instagram
Scroll to Top