(Видео) Ана Николиќ го заборави текстот и падна на сцена, фановите бесни за ова ли ја плаќаме по 10.000 евра по настап

Пејачката Ана Николиќ ги загрижи фановите по нејзиниот последен настап во клуб во Нови Сад. Од публиката велат дека се однесувала чудно. Ги заборавала текстовите на песните, фалширала, а во еден момент и паднала на сцена. Некои коментираа дека ѝ е потреба помош и дека оваа Ана Николиќ воопшто не потсетува на пејачката која сите ја обожаваа пред дваесетина години.

„За ова ли ја плаќаме по 10.000 евра по настап“, коментираат тие.

Медиумите пренесоа дека до крајот на летото Ана договорила уште 35 настапи и се очекува до крајот на сезоната да заработи околу 250.000 евра.

@vulfara♬ original sound – Vuk

@vulfara #ananikolic #novisad ♬ original sound – Vuk

Scroll to Top