(ВИДЕО) Андрија како историчар на југословенската уметност – Ќе вриштите од смеење

Андрија Милошевиќ повторно ги забавуваше своите многубројни обожаватели.Тој на Инстаграм објави нова снимка на која се најде во улога на историчарите во југословенската уметност.

Овој видео материјал ги насмеа многу луѓе кои го следат на оваа социјална мрежа.

Како што Андрија се снајде, погледнете на следната снимка:

Istoričar jugoslovenske buducnosti… #zelengora

A post shared by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

Scroll to Top