(ВИДЕО) Автомобилот му е најсвета работа во животот – Погледнете како го чува од градот

Оваа снимка е забележана во Турција.За многу мажи автомобилот им е најважната работа во животот, а така е и со еден Турчин кој со сите сили и своето тело се обиде да го спаси возилото од градот кој паѓаше.

На снимката која е објавена на Фејсбук се гледа како мажот лежи на кровот на возилото и мафта со рацете и нозете во обид да својот „миленик“ го одбрани ос силниот град кој паѓаше.

Како изгледаше сето тоа, погледнете во продолжение.

Погледнете го видеото:

Scroll to Top