(Видео) Азис пече пиперки со музика на Драгана Мирковиќ

Бугарската ѕвезда Азис е голем обожавател на музиката на српската пејачка Драгана Мирковиќ.

Контроверзниот пејач се снимал во својот двор на брегот покрај Црното Море додека пече пиперки на скара, а во заднина се слуша песната „Кад би знао како чезнем“.

„Тоа е живот! Српска музика и печење пиперка“, напишал Азис на објавеното видео.

Serbian music 🎼 and Baked pappers 🌶🌶🌶 #азис #azisnewinsta #azis

A post shared by Azis Online (@azis_online_new) on

Scroll to Top