(ВИДЕО) Бариш Ардуч откачи на турско народно!

Најпосакуваниот турски актер, Бариш Ардуч, попознат како Омер од хит серијата „Изнајмена љубов“, заедно со пријателите и саканата, актерката Гупсе Озај, летува во Чешме.

Оттаму секојдневно се појавуваат нови фотографии од турскиот убавец, кој тешко може да одмори покрај армија обожаватели кои постојано сакаат да се фортографираат со него.

Сепак, тој знае како да ужива и да ги наполни батериите. Познато е дека сака да пее и да игра оро, а исто така многу ја сака и народната музика. Во Чешме на увце му свиреа неколку музичари, а тој не додржа па им фати ритам чукајќи на маса.

Scroll to Top