(Видео) Беквалац во придружба на адвокат го напушти станот

By

Наташа Беквалац во 14:45 часот го напуштила својот стан на Дедиње во придружба на нејзиниот адвокат и сестра ѝ Тања Мркиќ.

Облечена  во црна облека и големи црни очила се упатила кон Нов Белград.

Како што пренесуваат медиумите пејачката посетила нотар а во просториите на една зграда во Нов Белград.

Видеото можете да го проследите на следниот линк:

На нејзиниот сопруг Лука Лазукиќ денеска му е продолжена мерката за забрана за приближување до пејачката.  Колку долго му забрани судот да ѝ се приближува на неговата сопруга, прочитајте на следниот линк:

 

Ќе ви се допадне