(Видео) Брена и Виктор виткаа сарми и ја подготвуваа велигденската трпеза

Пејачката Лепа Брена објави видео како ја подготвува велигденската трпеза. Пејачката со витлери на глава подготвуваше сарма, а друштво ѝ правеше нејзиниот син Виктор Живојиновиќ. Видеото за брзо време се рашири на интернет.

Видеото го сподели и Виктор на „Инстаграм“, а со него и песната од Зорица Брунцлиќ „Тежок е овој живот, но мора да се живее“.