(ВИДЕО) ДАЛИ Е НА ПОВИДОК НОВ ХИТ?! – Милица Павловиќ ја посети голема ѕвезда

Вриштеа лајкови, како и позитивни коментари.Најпознатиот грчки композитор, Фивос, е голема ѕвезда во својата земја, повторно дојде во Белград и ја посети Милица Павловиќ, со која веќе соработуваше.Ѕвездата на „Гранд“, ги воодушеви своите фанови, поставувајќи слика со него. Дали на повидок е нова соработка, или Фивос пријателски дојде во главниот град на Србија, останува да видиме.

Овој грчки композитор за Милица на крајот од минатата година, на нејзините студиски албум ја направи песната „Можев сам“, која за само шест месеци брои 33 милиони прегледи. Тогаш за прв пат го посети Белград, специјално поради соработката со оваа српска пејачка.

Погледнете го на следниот линк, интервјуто кое Милица Павловиќ го даде за српски Телеграф:

 

Scroll to Top