(ВИДЕО) Дефне на почетоците од кариерата во „Бурни времиња“

By

Во серијата „Бурни времиња“, која се емитуваше во 2012 година и во Македонија, а траеше цели три сезони, играше Елчин Сангу. Популарната Дефне од серијата „Изнајмена љубов“ тогаш беше на почетоците од својата кариера.

Во серијата пред пет години таа ја играше учителката по музичко на Мете, кој се заљуби во неа, но таа почина од рак.

 

Гледајте го видеото:

Ќе ви се допадне