(ВИДЕО) Дојде од Индонезија во Босна, па пред Марија Шерифовиќ го отпеа нејзиниот голем хит

Руми од Индонезија на фантастичен начин го отпеа хитот на Марија Шерифовиќ, „Паметна и луда“, и ја воодушеви српската пејачка.Марија Шерифовиќ на големо е познато и надвор од границите на Србија, а нејзините хитови се пејат ширум планетата. Овој пат, победничката на „Евросонг“ од 2007 година, беше воодушевена од Индонјзиката Руми, која дојде во Босна и Херцеговина и пред српската пејачка го отпеа нејзиниот хит „Паметна и луда“.

И тоа на импресивен начин.

„Тоа кога жената ќе дојде од Индонезија… И среде Босна ќе ја отпее „Паметна и луда“. Браво, Руми“, напиша фасцинираната Марија Шерифовиќ и ја објави снимката:

Ono kad zena dodje iz Indonezije… I u sred Bosne peva Pametna i luda 🍀 Bravo Rumi ❤️

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Scroll to Top