(Видео) Филип Живојиновиќ запеа на својата свадба

На свадбата на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ пееја и Александра и Брена и многу гости-пејачи, ама запеа и Филип. Тој на Александра ѝ ја отпеа песната „Очи боје дуге“ од Доктор Иги, која беше еден од најголемите хитови во 1990те години.

Неколку гости споделија видеа на социјалните мрежи, а Филип доби комплименти за пеењето.

Видеото од настапот на Филип можете да го погледнете ТУКА.

Scroll to Top