(Видео) Глумицата Слобода Мичаловиќ го шутирше своето куче: Какво разочарување од толку убава жена

Српската глумицата Слобода Милошевиќ неодамна на својот Инстаграм се  пофали дека има куче. Таа и нејзиниот сопруг, актерот Вин Ќетковиќ во јавноста се претставуваат како љубители на животни, меѓутоа, камера на “Папарац лов“ ја снимиле во една понаква ситуација

Слобода шетајќи го кучето, во еден момет застана кога поминуваше колата, а потоа го шутна своето куче да му даде до знаење дека треба да тргне.

Видеото е објавено на социјалните мрежи, и наиде на многу критики во јавноста.„Какво разочарување од толку убава жена што ди го шутира кучето“, коментираа на социјалните мрежи.