(ВИДЕО) Ја прашаа Беквалац дали пробала дрога – Нејзиниот одговор беше врв

Наташа Беквалац или барбиката од Нови Сад како што ја нарекуваат, беше гостинка во Ами Џи и направи урнебес во студиото. Во играта петарда таа призна дали изневерила партнер и дали пробала некогаш дрога.

Погледнете ги урнебесните реакции.

Scroll to Top