(ВИДЕО) Ја побарал за жена по порција ќебапи со многу кромид

By
„Пред само два часа се свршив со мојата љубов во  срцето на Сараево“, порача воодушевена Далила.
Победничката на „Парови“, Далила Мујиќ, објави на „Инстаграм“ дека нејзиното момче Дејан Драгојевиќ ја побарал за жена во Сараево и таа му одговорила „да“.
Далила опиша колку била шокирана кога Дејан среде улица паднал на колена и прашал дали сака да се омажи за него.
„Не можам да ви го опишам ова чувство. Пред само два часа се свршив со мојата љубов во срцето на Сараево. Немате поим колку беше спонтано, недостигаше секунда  да паднам во несвест. Ова навистина не го очекував.
Дојдовме на чешмата за да си кажеме еден на друг на цел глас пред камерите „те сакам“, за вие, нашите фанови, да ја имате и таа снимка од Сараево, како што ја имате од Белград. И оддеднаш пред камерите, шоу. За среќа, сè е снимено, па ќе можеме да го споделиме со вас. Морам да кажам дека од вечерва сум најсреќната жена на светот“, напиша Далила и додаде дека останала без текст кога го видела свршеничкиот  прстен.

Ovaj osjećaj ne mogu da vam opišem !!!! Prije samo dva sata mene je moja ljubav vjerila u samom srcu Sarajeva 🙈🙈🙈 Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvjest..Ovo zaista nisam očekivala 💏💏💏 Došli smo na česmu po dogovoru da kažemo jedno drugom na sav glas pred kamerom “Volim te” da bi vi naši fanovi imali i taj zabilježen snimak iz Sarajeva kao što imate iz Beograda..i odjednom pred kamerom show..sreća sve je snimljeno,pa ćemo moći podjeliti i sa vama..Ja moram da kažem da od večeras mogu da garantujem da sam najsrećnija žena na svijetu 👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍👩 Prolaznici su čestitali,ma jaooo ljudi ne bih mogla da zamislim da ću poslije porcije ćevapa sa lukom biti vjerenaaaaaa 💏💏💏 Ovakav momak se samo jednom rađa..a tek doživljaje koje je imao sa prstenom dok ga je krio od mene po stanu i transport do Sarajeva,ma show..kada mi je pričao nisam znala da li da plačem ili da se smijem 💏💏💏 Uglavnom kupio ga u Bg a čuvao ga za Sarajevo..💏💏💏 Sada bez pozornosti medija i ostalih kamera osim naše,ja sam izgovorila sudbonosno da i postala vjerenica mog najdražeg bića na svijetu,mog Dekija 💏💏💏💏💏💏💏💏 #i #have #the #best #boyfriend #in #the 🌎🇧🇦

A post shared by Jedini pravi profil 🤗😇🍼 (@dalila_morenno_official) on

 „Минувачите им честитаа, „ма јао“ луѓе, не можам ни да замислам дека по порцијата ќебапи, со лук, ќе бидам верена. Вакво момче само еднаш се раѓа, а тек доживувањето кое го имаше со прстенот, додека го криеше од мене по станот и транспортот до Сараево, ма шоу… Кога ми раскажа не знаев дали да плачам или да се смеам. Воглавно го купил во Белград, а го чувал за Сараево. Сега без внимание на медиумите и останатите камери, освен нашите, јас го изговорив судбоносното „да“, и станав вереница, на моето најдраго суштество на светот, мојот Деки“, порача воодушевената Далила Мујиќ.

Pronađite uljeza 😂😂😂😂 #my #babysleep ❤️❤️❤️❤️❤️ Dobro jutro i hvala svima na čestitkama ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Jedini pravi profil 🤗😇🍼 (@dalila_morenno_official) on

Ќе ви се допадне