(Видео) Карлеуша ја покажа луксузната вила, каде што одгледува домати

Српската пејачка Јелена Карлеуша објави видео од нејзиниот нов дом. Таа на социјалната мрежа Инстаграм се пофалила како ја уредила нејзината вила во која се пресели, по разводот со сопругот Душко Тошиќ.

Пејачката покажа и слика на која е таа и нејзината покојна мајка Дивна. Од видеото објавено на социјалните мрежи може да се забележи дека во домот на пејачката доминира кремовата и златната боја со многу детали. Терасата Карлеуша ја уредила со скап мебел.

Но покрај луксузот кој го поседува, таа во дворот има насадено и земјоделски производи. Наспроти луксузот, во дворот на Карлеуша има и домати, тоа е поради нејзиниот начин на исхрана, бидејќи неколку години пејачката е веганка.

Scroll to Top