(ВИДЕО) Ќерката на Цеца доживеа незгода на летувањето – Еве што и се случи на Анастасија

И после ми велат „ти не си нормална колку се плашиш од оса“, напиша таа.Анастасија Ражнатовиќ доживеа пех на своето летување во Црна Гора. Неа ја касна оса, а ќерката на Цеца на Инстаграм објави фотка на која покажува на кое место е нејзината повреда.

И после ми велат „ти не си нормална колку се плашиш од оса“, напиша Анастасија и ја објави фотографијата:

 

На следниот линк, погледнете го интервјуто со Анастасија Ражнатовиќ за српски Телеграф:

 

Scroll to Top