(Видео) Кија Коцкар го сними првиот спот со „Министарке“

By

Кија Коцкар ја сними првата песна со „Министарке“, која го носи името „Не се враќам на старо“. Сега излезе и спотот за оваа песна.

Кристина во провокативно издание ги покажа и своите завидни вокални и танчарските способности.

Како сето тоа изгледа, видете во видеото подолу:

Ќе ви се допадне