(Видео) Колинда во резиденција „откачи“ на Томпсон

By

Претседателката на Хрватска,  Колинда Грабар-Китаровиќ, во својата канцеларија ги прими хрватските тенисери кои го освоија Дејвис купот. Откако одржа лекција за одговорно однесување, зрелост и одговорност, Колинда уживаше во изведбата на песната „Убав ли си“ од Марко Перковиќ Томпсон. Песните на Томпсон и неговите настапи често се забранувани заради национализмот што го пропагираат.

https://rumble.com/v6s0rh-kolindin-dernek-s-thompsonom-na-primanju-tenisaa-na-pantovaku.html

Ќе ви се допадне