(Видео) Констракта свиреше на бас-тапани со Белградската филхрамонија

Ана Ѓуриќ Констракта настапи со Белградската филхармонија на првата новогодишна „Валцер забава“.

Таа ја изведе песната „Бум“ со оркестарот, а го запеа и рефренот од познатата евровизиска песна „Уметникот мора да е здрав“ со поддршка на оркестарот и аплауз на публиката која е дел од кореографијата на песната.

Констракта се појавила во нова и необична улога – како солист на бас-тапани на композиција на Ричард Шарапа.

 

Scroll to Top