(ВИДЕО) Лепа Брена: „Моите деца научија да се однесуваат“

„Знаат они многу добро да се однесуваат. Тоа се деца кои патувале по целиот свет, од кога се родија“, изјави фолк ѕвездата за српски Телеграф.

Лепа Брена одамна се има остварено како мајка, а своите деца ги обожавува. Фолк ѕвездата дојде на журката на магазинот „Hello“ во друштво на својот син Стефан Живојиновиќ, кој непдамна ја започна својата музичка кариера.

Во интервјуто за српски Телеграф, Лепа Брена откри дека таа и нејзиниот наследник дошле како колеги, а потоа почна да зборува за своите деца.
„Тие научија да се однесуваат. Ако досега не научиле, и ако досега не сме ги воспитале, тогаш мислам дека со 25 години веќе е доцна. Знаат они многу добро да се однесуваат. Тоа се деца кои патувале по цел свет, откако се имаат родено. Беа на светски, монденски места, на разни светски фестивали. Ница, Кан, Монте Карло, на големи тениски турнири, на некои големи настани…“, изјави Брена.

 

Foto: Instagram/lepabrenaa

Фолк ѕвездата наведе дека нејзините деца не се најискрени критичари, кога станува збор за нејзината кариера.

„Ние отсекогаш сме се консултирале кога се во прашање моите песни. Тие зборуваат без предрасуди… Можат да бидат многу груби, но тоа е само знак на искреност“, признава Брена.

 

Foto: Telegraf 

Пред неколку дена, Лепа Брена имаше пех за време на настапот, кога падна на сцената.

„Таа бина беше иста како онаа кога пеев во 1994 година, таму беше бетонска плоча. Тие преку бетонски плочи ставија некој итисон, а јас ги предупредив. Имав мал коридор каде се движев на предниот дел, но, залутав таму назад, и некаква грпка беше на бината, платформа на штикли, и оп, повторно се најдов со нозете во вис… Малку имам модрици на некои незгодни места“, искрена беше Брена.

Погледнете го интервјуто со Лепа Брена на следниот линк:

 

 

Scroll to Top