(Видео) Лепа Брена организираше првомајски концерт

By

Лепа Брена се приклучи на иницијативата „Белград победува“, за да им упати благодараност на медицинските лица кои се борат со коронавирусот и да ги развесели граѓаните на 1 мај.

Пејачката одржа концерт во зградата на Собранието во Белград.

Ќе ви се допадне