(ВИДЕО) Лепа Брена прозборе за насилството во домот – Боба има тешка рака

By

Лепа Брена не е како другите и се изјаснува за насилството во домовите кое се повеќе е зачестено.

За среќа, Брена потенцираше дека и се нема случено такво нешто и истакна дека Боба има тешка рака. па ако ја удри ќе ја убие.

Што друго кажа пејачката погледнете на следниот линк:  http://www.alo.rs/boba-ima-tesku-ruku/116061

 

Ќе ви се допадне