(Видео) Летаа шишиња и пцовки: Анабела , Луна и Гаги направија хаос

By

И додека со години се исповедаа по таблоидите и низ медиумите на Балканов, како изгледал животот во брак и после него, кој кого тепал, навредувал и кој е „црната овца“ во семејството, сега истото тоа можеме да го гледаме на телевизија. Реалното шоу „Задруга 3“, каде под ист покрив за голема сума на пари се заедно Гаги,
Анабела и Луна Џогани. Тие доминираат во секојдневните вклучувања каде што
постојано се караат, летаат шишиња и се навредуваат.

Ќе ви се допадне