(ВИДЕО) Лидија се соблече на глисер, а на девојките им зададе домашна задача

Лидија Вукичевиќ со разголените снимки, предизвика лудница на интернет.Секој пат кога Лидија Вукичевиќ 54 ќе ојбави слики во бикини, настанува лудница на интернет, а така беше и овој пат, кога актерката на својот Инстаграм профил постави серијал на разголени снимки.

Дека годините не и можат апсолутно ништо, Лидија се покажа во зелено…

Nekad izadjem iz vode😀😂😘👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

…Па потоа во шарено бикини…

Posle ručka🍴🍷🍧😀😘👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

…А и белото добро и стои…

Uvek stižem gde naumim.(i kopnom i vodom😀😀😂)😘👋

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

За крај уште една слика од глисерот и коментарите на нејзините фанови кои истакнуваат дека Лидија зададе домашна задача на многу помлади жени…

Beograd na vodi😀😘👋💛💛💛💛💛💛💛

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

 

 
Scroll to Top