(Видео) Лудо и по концертот на Александра Пријовиќ во Загреб, хрватските девојки паѓаа како покосени

Поради младата музичка ѕвезда Александра Пријовиќ, последниве денови, поточно од 1 декември владее сериозно лудило во Хрватска, каде таа четири вечери по ред ја забавуваше публиката во најголемата Арена во Загреб.

Вечерта температурата се спушти под нулата во Загреб, а за публиката на Пријовиќ тоа значеше само едно – неволја.

@annadervisevic⚠️⚠️⚠️

♬ Klizav Pod – Aleksandra Prijovic

И откако добро се забавуваа во Арената, Хрватите паѓаа како покосени пред објектот бидејќи се формираше мраз, а целото видео од урнебесните падови е придружено со симболичните реплики на хит песната на Александра „Лизгав под“.

Scroll to Top