(ВИДЕО) Неверојатна глетка – Ова куче обожава да се тушира

Познато е дека кучињата често сакаат вода, но видеото кое кружи на интернет сепак е нешто несекојдневно.

Тој има цела опрема, капа за туширање, гумени подлоги против лизгање, но и играчка во уста.

 

 

Scroll to Top