(ВИДЕО) Ова е најголемата љубов на Појраз од ‘Мојот син”

Видеата кои ги објави познатиот актер Илкер Калели или Појраз од Мојот Син, хит серијата на Сител, ќе ги гледате без здив. По глумата најголема љубов му е токму нуркањето.

Subconscious. / Bilinçaltı. M: Nicolas Jaar – Killing time

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli) on

Souls of the under. M: Nicolas Jaar – Space is only noise you can see

A post shared by ilker kaleli (@ilkerkaleli) on