(ВИДЕО) Ова не сте го виделе во Дневникот досега – Водителот откри што носи под масата

Водителот на „Дневник“ Бранко Веселиновиќ и неговиот колега од спортската редакција Александар Аца Стојановиќ, објави интересна фотка на Инстаграм.Сите оние кои ја следат емисијата „Дневник 2“, на РТС знаат дека нивните водители секогаш се максимално дотерани кога ги водат вестите.

Водителите задолжително носат сако, кошула и кравата, а водителката костими.

Но, ТВ лицата на РТС, Бранко Веселиновиќ и Александар Аца Стојановиќ ни открија мала тајна на „Дневник“. Кога ја водеа оваа емисија, и двајцата имаа сако на себе си, кошула и сако, но, под масата носеле нешто сосема опуштено.

Поточно, фаремерките и патиките.

„Опуштен петок“, напиша Бранко Веселиновиќ.

„Разликата меѓу важно и не така важно“, напиша Аца Стојановиќ.

И двајцата објави хит на фотките на Инстаграм која доби многу лајкови и позитивни коментари.

Погледнете:

🇷🇸Разлика између важног и не тако важног 🇬🇧The differnce between what you see and what you do not need to see.

A post shared by Александар Стојановић (@acastop) on

Scroll to Top