(Видео) Петар Грашо на концерт гризна обожавателка за нога

Хрватскиот пејач Петар Грашо на негов концерт гризе обожавателка за нога. На социјалните мрежи се појави и видеото од тој момент, додека тој пее на сцената до него има девојка која ја подига ногавицата од панталоните, а пејачот ја гризе за нога.

Видеото ги изненади фановите на пејачот, па прашуваа што се случува со него и зошто го направил тоа.

Засега не е познато зошто Грашо ја гризнал обожавателката.