(Видео) Победникот на „Гранд“ го дочекаа како светска музичка ѕвезда во родниот град во Босна

By

Како најголема ѕвезда, победникот на „Гранд“, Нермин Хаџиќ, беше дочекан во родното место Тешањ, во Босна и Херцеговина. Со музики, деца и возрасни собарни на фудбалско игралиште, многумина беа излезени на прозорците и терасите од домовите и сето тоа одеше во живо на телевизија.

dobivaj vesti na viber

На Хаџиќ сограѓaните му напрвија вистински дочек и чест по победата. Иако кокуренцијата беше голeма, Нермин победи во последната сезона во „Ѕвездите на Гранд“. Македонецот Александар Јосифовски го освои второто место во регионалното шоу.

Ќе ви се допадне