(ВИДЕО) Почина Предраг Цуне Гојковиќ

Познатиот српски пејач Предраг Гојковиќ почина на 85. годишна возраст, објави РТС.

Тој беше познат српски пејач на народни песни, севдалинки, забавни и мексикански песни.

Познат беше по прекарот Цуне кој го добил по својата мајка која му велела “Да те мајка цуне”.

Scroll to Top