(ВИДЕО) Погледнете ја реакцијата на Делија кога беше прогласен за победник

Младиот Црногорец ја однесе победата во „Пинкови ѕвезди“, заедно со Индира Бериша, која победи по гласовите од жирито.

Исмаил Делија подоцна синоќа ја понесе титулата нова „Пинкови ѕвезди“, откако доби убедливо најмогу гласови од публиката.

Foto: Telegraf
Младиот Исмаил кои има 15 години целосно се препоти додека со Марко Столиќ стоеше и го исчекуваше Милан Калиниќ да го прогласи победникот. А кога го изговори неговото име, веднаш притрча кон публиката од која го зема црногорското знаме.
Foto: Telegraf 

Откако Марко Столиќ се пофали пред своите гласачи, Исмаил се придружи на Индира Бериша на ѕвездата, а потоа се упати со благодарница на своето семејство, како и на еден моќен човек:

„Фала ви на сите кои гласавте за мене. Црна Гора, Ниш, цел регион. Да го поздравам и Црногорската Културна Мрежа, Брана Мичуновиќ, кој не поддржа се досега. И да се заблагодарам на сите кои гласаа за мене. Фала ви многу, и ве сака вашиот Исмаил и Индира“, изјави фантастичниот Делија.

Foto: Telegraf
Прогласувањето на победникот погледнете го на снимката подоле (премотајте на 10:00)

Погледнете како неговите навивачи со раширено црногорско знаме ја славеа победата по суперфиналето:

Вака Исмаил брилијатно настапи во суперфиналето:

Scroll to Top