(ВИДЕО) Погледнете кој се појави во улога на нарко-бос во новиот спот на Раста

Стефан Џуриќ излезе нова песна и видео за истата под името „Кило кило“.

Стефан Џуриќ Раста денеска попладне излезе со новата песна, како и спот за истата!

Покрај провокативниот текст, за кокаинот, истиот се прикажува и во целиот спот, а во пакет доаѓаат и девојки во провокативен веш.

 

Но, најголемото изненадување е појавата на Жика Тодоровиќ, кој во спотот има улога на нарко бос.

Инаку, во еден дел на песната се споменува и сопругата на Раста Ана Николиќ.

Mamasita je vredna ko kilo lagano
na štiklama jedna u milion dok šeta se gradom
milion dolara sva vrata otvara sa mnom
Januar u ponoć ja ležem sa Nikolić Anom

Kilo kilo kilo kilo kilo kokaina
ona mi je fina kao latina
ouuu kao marihuana
ouuu kao marihuana…

Погледнете го спотот:

Scroll to Top