(ВИДЕО) Погледнете пред да го забранат – Романа за прв пат се соблече во спотот на 42 години

Романа Паниќ објави провокативен спот за песната „Мед и млеко“.

Во време на 20 годишната кариера Романа Паниќ (42) беше позната како една од ретктие пејачки кои вниманието не го привлече со голотија, но сега тоа се промени и Романа сними експлозивно видео за песната „Мед и млеко“ во кое е пиштол гола.

Романа не можеше тоа да го препушти на фантазијата и од „облеката“ на себе си имаше златна фарба. Не е ни чудно што веднаш по објавувањето, следеа стотина коментари на Јутјуб, а многумина се прашуваа како овој спот не е цензуриран бодејќи обилува со разголени сцени…

Погледнете го спотот за песната „Мед и млеко“: