(Видео) Поради оваа жена Синан во болница плаче секој ден

By

Кога Менсура Бајрактаревиќ, ќерката на Хасиб Агиќ, на својот фејсбук-профил објавила кавер- верзија од песната на Синан „ „Животот не смее да застане” не ни насетувала дека со оваа песна ќе го расплака и самиот пејач кој се наоѓа во болница во Тузла.

Имено, снимката ја објавила личност блиска на сопругата на Синан. Кога Синан ја слушнал, низ солзи прозборел:

– Боже мој, колку има душа во оваа жена и песна.

Како што изјавила сопругата на пејачот, Синан секој ден бара да ја слушне таа песна.

Ќе се наежите кога ќе ја слушнете оваа верзија.

 

Ќе ви се допадне