(ВИДЕО) Се појави ново видео од убиената Јелена

By

Во јавноста се појави приватно видео од Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, пејачката на Гранд  која беше ѕверски убиена.

Погледнете како храбрата жена тренирала. Ова е уште еден доказ дека имала сила да се бори, но убиецот ја совладал.

Ќе ви се допадне