(ВИДЕО) Раста „попи“ казна пред породилиштето, додека беше кај Ана и бебето

Пејачката по пораѓањето ја посетија најблиските – сопругот Раста, братот Марко и мајка Милијана.

Ана Николиќ, како што екслузивно објавија, се породи утрово во 9:30 часот во GAK Народниот фронг во Белград. Пејачката на свет донесе девојче кое гордите родители, како што и најавија, и го дадоа името Тара.
Репортерите веднаш се упатија кон Народен Фронт, од каде излегоа Раста, братот на Ана, Марко, како и мајка и Милиана. И додека гордиот татко и Марко не даваа изјави, мајката Ана кратко изјави дека пејачката одлично се чувствува и дека се е во најдобар во ред.

Она што е интересно е дека Раста и Марка на луксузниот „мерцедес“ по излегувањето од породолиштето, го сочека казна за паркирање, поради тоа што од силното возбудување немале кога да побараат регуларен паркинг.

Видеото погледнете го на следниот линк: