(ВИДЕО) Сара Џо се опушти, па почна да тверка среде бродот

Младата пејачка се опушти на брод со другарките, па ги почести сите со жешки движења.

Од кога се појави на јавната сцена Сара Јовановиќ покажа колку е талентирана и за пеење, но и за танц.
Младата пејачка повторно покажа дека и нема рамен, кога мешањето со задникот е во прашање, па дури и на бродот додеа минувачите немо ја набљудуваа.

 

Во краток шорц, Сара се опушти со две другарки, а како што изјави, тверкањето и било само „поради другарството“. Нема сомнение дека многу ќе бидат благодарни на нејзините другарки, кога ќе ја погледнат снимката.

Премотајте на 20:00 минути:

 

Ако снимката не ви е доволна, еве уште една:

Scroll to Top