(Видео) Саша Ковачевиќ во прегратка на Русинка

Саша Ковачевиќ ги израдува своите многубројни обожаватели со спотот за песната „Једра“. За потребите на ова видео искористени се кадри од Тајланд, на кој пејачот престојуваше во 2015 година.

Останале сцени снимени во Бугарија, а на Саша во спотот му правела друштво руската манекенка Сара Д

Scroll to Top