(Видео) Саша Ковачевиќ воодушевен од малиот Љуба

На Пинковата ѕвездичка Љуба Станковиќ му се исполни да го запознае својот музички идол Саша Ковачевќ.

Саша за време на снимањето на Амиџи шоу, ги откри деталите од средбата за сега, како што самиот вели малата голема зѕвезда,  Љуба, Станковиќ, кој на само петгодишна возраст, ги знае на памет сите песни на Ковачевиќ.

Што се раскажа Саша за средбата со Љуба погледнете на следниот линк:

 

 

Scroll to Top