(Видео) Саша Поповиќ сака да ја види Карлеуша на Евровизија

By
Директорот на Гранд категорично тврди дека Јелена Карлеуша е создадена за Европа.

Вечерва во Лисабон се одржува финалето на Евровизија, но Саша Поповиќ смета дека Јелена Карлеуша е создадена за оваа манифестација.

Погледнете на следниот линк:

Ќе ви се допадне